Nieuwsbrief april 2017

door | 14 april 2017 | Nieuwsbrieven | 0 Reacties

Beste

Het is zo ver! Je kunt je vanaf NU inschrijven voor de Summer University. Het thema is ‘100 jaar psychoanalyse, op weg naar een volgende eeuw’. Naast de bekende sprekers, zoals Frans Schalkwijk, Nelleke Nicolai, Rudi Vermote en Paul Verhaeghe, zijn er dit jaar ook weer nieuwe sprekers die een lezing zullen houden.

Wij zijn zeer verheugd dat Arnon Grunberg in het culturele deel een bijdrage zal leveren. Job Gosschalk (regisseur van o.a. Alles is Liefde) zal vertellen over zijn eigen psychoanalyse. En er zal een lezing zijn over Dali door Ton Stufkens. Er is natuurlijk nog veel meer: zie de website voor het volledige programma: www.psychoanalysesummer.nl.

Op woensdagmiddag kun je meedoen aan een Rondleiding in het Rijksmuseum of met een gids een wandeling maken door Amsterdam. Maar schrijf je snel in, want het aantal deelnemers voor deze activiteiten is zeer beperkt.

Studenten die zich inschrijven voor de Summer University én voor het Jubileumsymposium van 100 jaar psychoanalyse op 17 juni krijgen een dubbele korting! Zie www.100jaarpsychoanalyse.nl. Ook voor professionals en andere geïnteresseerden is dit Jubileumsymposium de moeite waard.

Hartelijke groet, mede namens Marc, Hansa en Muriel,

Sylvia

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Om het laatste nieuws omtrent de Summer University Psychoanalyse te ontvangen kun je hieronder je e-mailadres registreren.

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Bericht delen

Deel dit bericht met je vrienden!