Nieuwsbrief juli 2017

door | 21 juli 2017 | Nieuwsbrieven | 0 Reacties

Beste

Het was warm, soms bloedheet, er ging wel eens iets mis in onze organisatie, en misschien vond je niet elke lezing even interessant. Maar de sfeer heeft er geenszins onder geleden. Heel hartelijk dank voor jouw inbreng in de discussie, de feedback die je ons gaf, en bovenal jouw bijdrage aan de positieve sfeer die ontegenzeggelijk aanwezig was op de Summer University.

Ook dit jaar waren er weer veel deelnemers. Voor de Verdieping moesten we zelfs mensen afwijzen. Het is duidelijk: de psychoanalyse is nog altijd springlevend. Niettemin is de PR voor ons een lastig punt en blijkt het moeilijk om studenten te bereiken. Dus mocht je ideeën hierover hebben: ik hoor het graag, sjanson@xs4all.nl.

De sheets van de meeste sprekers staan inmiddels op de website.

De nieuwste column van Marieke van Kesteren heeft de prikkelende titel: Van zwijgen tot zelfinzicht. Ze schrijft over haar persoonlijke ervaringen met de psychoanalyse.

Zie verder onze website voor info over:

  • Een symposium op 23 september in Kessel-Lo (bij Leuven) over de film Crazywise van de Amerikaanse antropoloog Phil Borges.
  • De collegereeks voor studenten die vanaf 4 oktober gegeven wordt. Docenten zijn Marc Hamburger, Leontine Brameijer en ondergetekende. Inschrijven kan vanaf 1 september.

 

Hartelijke groet en een fijne zomer toegewenst, mede namens Marc, Hansa en Muriel,

Sylvia

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Om het laatste nieuws omtrent de Summer University Psychoanalyse te ontvangen kun je hieronder je e-mailadres registreren.

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Bericht delen

Deel dit bericht met je vrienden!