Nieuwsbrief juni 2017

door | 15 juni 2017 | Nieuwsbrieven | 0 Reacties

Beste

Wij zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de Summer University. Naast de lezingen, die vast weer boeiend worden, zijn er enkele onderdelen die wellicht verrassend zullen zijn, zoals de bijdrage van Arnon Grunberg. Hij is van plan om in de huid te kruipen van Sigmund Freud himself.

Deelnemers aan de komende Summer University krijgen eind juni een mail met de laatste info en tips.

Marieke van Kesteren zal vanaf heden een column schrijven over haar gedachten en ervaringen met de psychoanalyse en psychoanalytici, zie haar nieuwste column. Zij heeft vorig jaar deelgenomen aan de Summerschool in Georgië. Haar eerste stukje gaat daarover. Mocht je naar aanleiding daarvan interesse hebben om dit jaar mee te gaan begin augustus, neem dan contact op met mij sjanson@xs4all.nl of met Jaap Ubbels jubbels@cs.com. Dit jaar kunnen 6 studenten of jonge professionals deelnemen.

Op 6 oktober vindt in Amsterdam het Curriculum Psychodynamiek plaats. Dit keer over seksualiteit, intimiteit en erotiek. Het lijkt mij zeer de moeite waard. Zie de aankondiging.

Hartelijke groet, mede namens Marc, Hansa en Muriel,

Sylvia

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Om het laatste nieuws omtrent de Summer University Psychoanalyse te ontvangen kun je hieronder je e-mailadres registreren.

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Bericht delen

Deel dit bericht met je vrienden!