Nieuwsbrief juni 2018

door | 16 juni 2018 | Nieuwsbrieven | 2 reacties

Beste

Summer University

ALERT: Op donderdag en vrijdag zitten we NIET op de Oudemanhuispoort, maar op het Roeterseilandcampus gebouw E, Roetersstraat 11. Nadere informatie en tips volgen in de Nieuwsbrief die deelnemers eind juni toegestuurd krijgen. In die Nieuwsbrief stuur ik ook een code mee voor de Vlaamse deelnemers zodat ook zij de documentaire Alicia op voorhand kunnen zien. Dus lees de Nieuwsbrief voor je naar Amsterdam komt!

Over het programma het volgende:

  • Voor Meeting the Analyst en voor de Info over de opleiding tot psychoanalyticus op woensdag kun je je ter plekke inschrijven. Hetzelfde geldt voor de Discussiegroep op donderdag.
  • De rondleiding door het Rijks en de Workshops zijn volgeboekt. Voor de rondwandeling door Amsterdam kun je je nog inschrijven (zie de website).

Mocht je je nog niet hebben ingeschreven voor de SU, doe het dan snel! Het kan nog net.

Overig Nieuws

Vind je het leuk om ook een internationale Summer University mee te maken, ga dan naar de European Psychoanalytic Conference For University Students and recent graduates in psychology, van 4-6 oktober in Brussel, zie psychoanalysesummer.nl/blog/evenementen/

En er staat weer een nieuwe column van Sabine op onze website, zie psychoanalysesummer.nl/columns/.

Vriendelijke groet en hopelijk tot 2 of 4 juli, Sylvia

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Om het laatste nieuws omtrent de Summer University Psychoanalyse te ontvangen kun je hieronder je e-mailadres registreren.

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Bericht delen

Deel dit bericht met je vrienden!