Nieuwsbrief mei 2018

door | 14 mei 2018 | Nieuwsbrieven | 0 Reacties

Beste

 

Programma Summer University

Wij willen graag iedereen bereiken voor wie de Summer University interessant is. Daarom het verzoek om de bijgevoegde folder van het programma te verspreiden onder familie, vrienden, collega’s en opleidingsgenoten of wie je dan ook maar kunt bedenken. Je kunt m natuurlijk ook op je Facebookpagina zetten of op Instagram. Sinds kort kun je de Summer University niet alleen op Facebook maar ook op Instagram volgen @psychoanalysesummeruniversity.

De Denktank, die ons helpt om jonge mensen te enthousiasmeren voor de Summer University, zoekt mensen in Amsterdam die een slaapplek hebben voor deelnemers die van ver komen. Belangstelling? Zie www.facebook.com/psychoanalysesummer/. Of stuur een mail naar denktankpsychoanalyse@gmail.com.

Over het programma het volgende:

  • Voor Meeting the Analyst en voor de Info over de opleiding tot psychoanalyticus op woensdag kun je je ter plekke inschrijven. Hetzelfde geldt voor de Discussiegroep op donderdag.
  • Voor het Rijks, de rondwandeling en de Workshops moet je je tevoren inschrijven (zie de website).

 

Overig Nieuws

Frans Schalkwijk presenteert op 17 mei in Spui25 zijn nieuwste boek: Narcisme.  Zie psychoanalysesummer.nl/blog/literatuur/ Ook Sigmund beveelt dit boek aan. youtu.be/8UROb3-s1z8

 

De NPaV organiseert op 15 september een symposium voor een breed publiek: Grenzen en Grenzeloosheid. Studenten krijgen korting. Zie www.symposiumpsychoanalyse.nl.

 

Toevallig of niet, hetzelfde thema, Borders, staat centraal op de European Psychoanalytic Conference For University Students, van 4-6 oktober in Brussel, zie www.facebook.com/epcus/.

En er staat weer een nieuwe column van Sabine op onze website, zie psychoanalysesummer.nl/blog/columns/.

 

Vriendelijke groet, Sylvia

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Om het laatste nieuws omtrent de Summer University Psychoanalyse te ontvangen kun je hieronder je e-mailadres registreren.

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Bericht delen

Deel dit bericht met je vrienden!