Tickets 2024

Inschrijving Summer University Psychoanalyse 2024

Er zijn dit jaar drie verschillende inschrijvingsmogelijkheden

  • Studenten: Dit tarief is uitsluitend bedoeld voor studenten aan een hogeschool of universiteit. Dit tarief is niet bedoeld voor Vlaamse psychotherapeuten i.o die een studentenkaart hebben. Bij aanmelding in de week zelf dien je je studentenkaart te laten zien.
  • Accreditatie: Er is accreditatie aangevraagd bij de NVvP, NVP en FGzPt. Als je accreditatiepunten wilt krijgen schrijf je je in bij het Accreditatie-tarief. Vul je BIG nummer hiervoor in.
  • Overigen: als je geen Nederlandse accreditatiepunten wilt en geen student bent kan je je inschrijven het Overigen- tarief.

NB  Accreditatie voor Vlaamse psychiaters is kosteloos en wordt aangevraagd en in de week zelf geregeld. Voor hen geldt het Overigen tarief.

Op donderdag 4 juli krijg je keuze uit 6 mogelijke parallelsessies.

Drie daarvan zijn alleen toegankelijk voor klinisch werkenden, de andere drie zijn voor alle deelnemers toegankelijk. Voor alle parallelsessies behalve parallelsessie 1 geldt een maximum aantal deelnemers. Als een gewenste parallelsessie vol is wordt dat zichtbaar en kan je een andere kiezen. Als je geen keuze maakt voor een parallelsessie word je automatisch ingedeeld bij parallelsessie 1. De snelle inschrijver heeft dus de meeste keuze!

Alle klinische seminaars (parallelsessies 4 t/m 6) zijn uitsluitend toegankelijk voor mensen met een BIG-registratie of mensen die schriftelijk kunnen aantonen dat zij klinisch werkzaam zijn (een verklaring van een opleider, praktijkhouder of werkgever etc.) Na de inschrijving zal hiernaar gevraagd worden.

Inschrijving is inclusief koffie/thee en lunch.

Je inschrijving is definitief nadat je de inschrijfmodule hebt afgerond en je betaling hebt voldaan.