Tickets 2022

Inschrijving Summer University Psychoanalyse 2022

Er zijn drie inschrijvingsmogelijkheden: De hele week ( deel 1 &2) OF  ma 4 en di 5 juli ( deel 1) OF wo 6 t/m vr 8 juli (deel 2). Kijk in het programma om je keuze te maken. Er gelden twee tarieven: een tarief voor studenten ( je studentenkaart s.v.p uploaden) en een tarief voor overigen. De film Frantz (5 juli) en de rondleiding in het Rijksmuseum ( 6 juli) zijn twee extra activiteiten waaraan je kan deelnemen voor een supplement van 10 euro per activiteit. Aan deze twee activiteiten kan je ook deelnemen als ze niet binnen je inschrijvingsdata vallen.

Op donderdag 6 juli krijg je keuze uit 6 mogelijke parallelsessies. Vijf daarvan zijn geschikt voor klinisch werkenden, voor deze parallelsessies geldt een maximum aantal deelnemers. Als een gewenste parallelsessie vol is wordt dat zichtbaar en kan je een andere kiezen. Als je geen keuze maakt voor een parallelsessie word je automatisch ingedeeld bij parallelsessie 1 in de plenaire zaal. De snelle inschrijver heeft dus de meest ruime keuze!

Alle klinische seminaars en casuïstiek besprekingen (parallelsessies 2 t/m 6) zijn uitsluitend toegankelijk voor mensen met een BIG-registratie of mensen die schriftelijk kunnen aantonen dat zij klinisch werkzaam zijn (een verklaring van een opleider, praktijkhouder of werkgever etc.) Na selectie van deze sessies zal hiernaar gevraagd worden.

Inschrijving is inclusief koffie/thee en lunch.

Je inschrijving is definitief nadat je de inschrijfmodule hebt afgerond en je betaling hebt voldaan.

Annuleringsbeleid:
Mochten er als gevolg van de coronamaatregelen slechts 50 (i.p.v 150) live plaatsen beschikbaar zijn op de UvA dan zal het grootste deel van SU ook online plaatsvinden. De eerste 50 inschrijvers hebben voorrang bij de verdeling van de live tickets. Een snelle inschrijving geeft dus meer zekerheid. De klinische seminars zullen niet online beschikbaar komen.

Restitutiebeleid:
Tot 15 mei : 90% restitutie van inschrijfgeld
Van 15 mei – 15 juni : 75 % restitutie
Na 15 juni: geen restitutie ( als de vrijgekomen plaats opgevuld wordt is wel gedeeltelijke restitutie mogelijk)