Tickets 2023

Inschrijving Summer University Psychoanalyse 2023

Er zijn drie inschrijvingsmogelijkheden: De hele week ( deel 1 &2) OF  ma 3 en di 4 juli ( deel 1) OF wo 5 t/m vr 7 juli (deel 2). Kijk in het programma om je keuze te maken. Er gelden twee tarieven: een tarief voor studenten ( je studentenkaart s.v.p uploaden) en een tarief voor overigen.

Op donderdag 5 juli krijg je keuze uit 6 mogelijke parallelsessies. Vijf daarvan zijn geschikt voor klinisch werkenden, voor deze parallelsessies geldt een maximum aantal deelnemers. Als een gewenste parallelsessie vol is wordt dat zichtbaar en kan je een andere kiezen. Als je geen keuze maakt voor een parallelsessie word je automatisch ingedeeld bij parallelsessie 1 in de plenaire zaal. De snelle inschrijver heeft dus de meest ruime keuze!

Alle klinische seminaars en casuïstiek besprekingen (parallelsessies 2 t/m 6) zijn uitsluitend toegankelijk voor mensen met een BIG-registratie of mensen die schriftelijk kunnen aantonen dat zij klinisch werkzaam zijn (een verklaring van een opleider, praktijkhouder of werkgever etc.) Na selectie van deze sessies zal hiernaar gevraagd worden.

Inschrijving is inclusief koffie/thee en lunch.

Je inschrijving is definitief nadat je de inschrijfmodule hebt afgerond en je betaling hebt voldaan.