Tickets Live 2021

Alle live tickets zijn weektickets!

Er zijn 43 live weektickets beschikbaar, waarvan 1/3 voor studenten, 1/3 voor young professionals (minder dan 10 jaar werkzaam als psycholoog/arts/psychotherapeut) en 1/3 voor overige geïnteresseerden.  (de tickets ‘overigen’ zijn nu uitverkocht, maar blijf kijken, in de eerste week van juni worden mogelijk extra plekken beschikbaar gesteld voor overigen!)

Op donderdagmiddag en vrijdag krijg je keuze uit verschillende parallelsessies waaruit je er één kan kiezen. Voor iedere sessie is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als een gewenste parallelsessie vol is wordt dat zichtbaar en kan je een andere kiezen. Als je geen keuze maakt voor een parallelsessie word je automatisch ingedeeld bij de sessie in de plenaire zaal. De snelle inschrijver heeft dus de meeste keus!

Alle klinische seminaars (parallelsessies 4 t/m 7) zijn uitsluitend toegankelijk voor mensen met een BIG-registratie of mensen die schriftelijk kunnen aantonen dat zij klinisch werkzaam zijn (upload je BIG-nummer, een verklaring van een opleider, praktijkhouder of werkgever, of een eigen verklaring).

Annuleringsbeleid:
Mochten we als gevolg van de coronamaatregelen niet live bijeen kunnen komen dan zal de SU geheel online plaatsvinden. Het prijsverschil tussen live en online tickets zal dan teruggestort worden, net als de betaalde supplementen voor film en poëzie-workshop. ( deze gaan alleen live door).

Tot 1 mei : 90% restitutie
Van 1 mei – 15 juni : 50 % restitutie
Na 15 juni: geen restitutie