Tickets Online 2021

Inschrijving voor online tickets is mogelijk voor:

  • deel I (maandag 5 en dinsdag 6 juli),
  • deel II (woensdag 7 juli t/m vrijdag 9 juli)
  • OF voor deel I en II (maandag 5 juli t/m vrijdag 9 juli).

De online tickets van deel II en deel I en II geven ook de mogelijkheid live deel te nemen aan een parallelsessie op donderdag en/of vrijdag.

Op donderdagmiddag en vrijdag is er een keuze uit verschillende parallelsessies waaruit je er één kan kiezen. Voor iedere sessie is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, als een gewenste parallelsessie vol is wordt dat zichtbaar en kan je een andere kiezen. Als je geen keuze maakt voor een parallelsessie word je automatisch ingedeeld bij de sessie in de plenaire zaal die ook online beschikbaar is. De snelle inschrijver heeft dus de meest ruime keuze!

Voor de filmavond op woensdag 7 juli en de poëzie-workshop op donderdag 8 juli geldt een extra betaling à 10 euro. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je inschrijving inclusief je keuze voor parallelsessies.

Annuleringsbeleid:
Mochten we als gevolg van de coronamaatregelen niet live bijeen kunnen komen dan zal de SU geheel online plaatsvinden. Het prijsverschil tussen live en online tickets zal dan teruggestort worden, net als de betaalde supplementen voor film en poëzie-workshop. (Deze gaan alleen live door).

Tot 1 mei : 90% restitutie
Van 1 mei – 15 juni : 50 % restitutie
Na 15 juni: geen restitutie