EPCUS 2019

door | 25 juni 2019 | Evenementen | 0 Reacties

Van 3 – 5 oktober 2019 organiseert de Europese Psychoanalytische Federatie weer haar jaarlijkse congres in Brussel. Het congres is bedoeld voor studenten die aan een HBO of Univeristeit studeren. Maar de afgelopen jaren zijn er ook deelnemers geweest die hun studie relatief recent hadden afgerond: in psychologie, geneeskunde of ook wel andere studies. Deze mix van studenten en recent afgestudeerden is erg inspirerend gebleken. De deelnemers kwamen uit meer dan 12 europese landen.

Zoals in de bijlage gelezen kan worden is het thema dit jaar Fear and Anxiety. Een zeer fundamenteel en onverminderd centraal thema in ieders leven, in de maatschappij en in het analytische denken. Het thema zal vanuit meerdere psychoanalytische perspektieven belicht worden. In de opzet van het programma is er veel ruimte voor uitwisseling van gedachten, vragen zowel met de docenten als tussen de deelnemers onderling. Met enige trots kan over de afgelopen keren vermeld worden dat de deelnemers de opzet, de sfeer en het programma zeer gewaardeerd hebben.

Tijdens de Summerschool in Amsterdam zal er een verdere toelichting gegeven worden”.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Om het laatste nieuws omtrent de Summer University Psychoanalyse te ontvangen kun je hieronder je e-mailadres registreren.

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Bericht delen

Deel dit bericht met je vrienden!