Curriculum Psychodynamiek: Onbehagen in de spreekkamer. Als intimiteit verwordt tot erotiek.

  |  15 juni 2017  |  Evenementen


[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”on” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” background_color=”#1e73be”][et_pb_row admin_label=”Rij” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” parallax_2=”off” parallax_method_2=”off” column_padding_mobile=”on” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_title admin_label=”Titel bericht” title=”on” meta=”on” author=”on” date=”on” categories=”on” comments=”on” featured_image=”on” featured_placement=”below” parallax_effect=”on” parallax_method=”on” text_orientation=”left” text_color=”dark” text_background=”off” text_bg_color=”rgba(255,255,255,0.9)” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” title_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” date_format=”d F Y” /][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.51″]

Curriculum Psychodynamiek
Vrijdag 6 oktober 2017
10.00 – 17.00 uur
Rode Hoed, Amsterdam

Seksualiteit, intimiteit en erotiek, het zijn existentiële thema’s in het leven. In de intake wordt er nog naar gevraagd, maar er vervolgens in de therapie op terugkomen is vaak onbehaaglijk. Het kan zijn dat niet alleen de patiënt maar ook de behandelaar het onderwerp ongemakkelijk vindt en vermijding voor beiden prettig is.
Hoe kunnen we dat onbehagen begrijpen en verminderen? Minstens zo belangrijk is steeds voor ogen te houden dat het niet gaat over ‘seksen’, maar over de beleving van een scala van emoties dat iets zegt over identiteit, zelfwaardering, (on)veilige gehechtheid, en angst voor afwijzing of verlating. En daar is ‘het’ doen maar een fractie van.

Dit symposium  biedt u handvatten om tijdens de behandeling seksualiteit, intimiteit en erotiek op een effectieve manier aan de orde te laten komen. Aannemelijk wordt gemaakt dat spreken over de beleving ervan soms onbehagelijk, maar nodig en vooral ook mogelijk is.

Inschrijven en kosten
Bij inschrijving en betaling vóór
14 augustus 2017 betaalt u €260,- (i.p.v. €295,-).
A(N)IOSsen en voltijdstudenten betalen € 175,-.

Early bird: voor de eerste 15 personen die zich inschrijven (en betalen) geldt een tarief van slechts € 195,-.

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd bij:

  • FGZPt
  • NIP
  • NVvP
  • NVP
  • V&V

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Knop” _builder_version=”3.0.51″ button_url=”http://lemionbv.createsend1.com/t/i-l-uujhtlk-l-r/” url_new_window=”on” button_text=”Meer informatie” button_alignment=”left” background_layout=”light” custom_button=”off” button_border_width=”0″ button_border_radius=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_border_radius_hover=”0″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]