Nieuwsbrief 26 juni 2019

  |  26 juni 2019  |  Nieuwsbrieven


Beste Allen,

Het is bijna zover! Volgende week starten we op maandag 1 juli met de Summer University editie 2019 ‘De verbeelding spreekt’!

Deze nieuwsbrief staat dan ook vol laatste nieuwtjes ten aanzien van de komende week:

+          Het verdiepende deel is volgeboekt, er is nog beperkt plaats voor het inleidende deel, inschrijven kan deze week nog via www.psychoanalysesummer.nl.

Inschrijven kan nog tot morgen, 27 juni. Zegt het voort!

+          Op maandagochtend is de inschrijving op de UvA, Roeterseiland,  geopend vanaf 08.30 en ook op woensdag is dit het geval, voor het verdiepende deel van de week. Op de andere dagen begint de ontvangst met koffie een half uur later. Voor ouwe getrouwe; de inschrijving is op een andere plek dan vorig jaar! , volg bij binnenkomst  in gebouw A aan de Roetersstraat de bewegwijzering naar het Eiland- zwevend op de 1everdieping)

+          Aangezien alle plaatsen voor Meeting The Analyst gevuld waren hebben we nog een collega bereid gevonden zijn praktijk woensdag 3 juli aan het einde van de middag open te stellen zodat nog een aantal mensen de sfeer van de analytische spreekkamer kunnen proeven. Vanaf maandag ligt er een intekenlijst als je nog graag wilt deelnemen maar nog niet ingeschreven bent.

+          Op dinsdag, woensdag is er een tweedehands analytische boekenmarkt en op donderdag is de uitgeverij van Psychoanalytisch Actueel de hele dag aanwezig met allerhande psychoanalytische boeken. Tijd genoeg om inde pauzes op je gemak te kijken of er iets tussen zit, houdt er rekening mee dat er mogelijk alleen met cash geld betaald kan worden. Je kunt de boekenmarkt en de stand van de uitgeverij vinden op Het Eiland, waar de inschrijving is en waar we ook lunchen.

+          Door de denktank is ook dit jaar weer een uitgebreid sociaal program georganiseerd voor wie aan het einde van de dag  zin heeft de overige deelnemers nader te ontmoeten: Borrels, diner voor n prikkie, een pubquiz op woensdagavond, allemaal in de standplaats van dit jaar: café de Groene Olifant aan de Sarphatistraat 510. ( binnendoor vanaf de Uva op 10 minuten loopafstand). Meer info zal op de dag zelf tijdens de SU gegeven worden.

Hartelijke groet, namens de organisatie van de Summer University !

Simone Logtenberg