Nieuwsbrief maart 2017

  |  17 maart 2017  |  Nieuwsbrieven


[et_pb_section admin_label=”section” fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”on” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” background_color=”#1e73be”][et_pb_row admin_label=”Rij” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” parallax_2=”off” parallax_method_2=”off” column_padding_mobile=”on”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_title admin_label=”Titel bericht” title=”on” meta=”on” author=”on” date=”on” categories=”on” comments=”on” featured_image=”on” featured_placement=”below” parallax_effect=”on” parallax_method=”on” text_orientation=”left” text_color=”dark” text_background=”off” text_bg_color=”rgba(255,255,255,0.9)” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” title_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” date_format=”d F Y”] [/et_pb_post_title][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Beste,

Het programma van de komende Summer University is klaar! Wij zijn zeer tevreden. Niet alleen over de onderwerpen en de analytici die we bereid hebben gevonden een lezing te houden, maar zeker ook over het culturele deel van het programma. Vanaf half april is de folder klaar en is het programma te zien op de website. We houden je nog even in spanning dus. Meer informatie volgt in de Nieuwsbrief van april.

Heb je het artikel gelezen in de Volkskrant over psychoanalyse waarvoor Elke Teuwen, Marc Hamburger, Frans Schalkwijk en ondergetekende zijn geïnterviewd? Je kunt het nog terugvinden op de website van de Summer University.

Graag vragen we je aandacht voor een studiedag op 24 maart ‘De toekomst van een bewogen verleden’. Voor wie geïnteresseerd is in psychoanalyse en filosofie is de Summerschool in Gent wellicht de moeite waard.

Hartelijke groet, mede namens Marc, Hansa en Muriel,

Sylvia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]