Nieuwsbrief september 2017

  |  14 september 2017  |  Nieuwsbrieven


[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”on” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” background_color=”#1e73be”][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” parallax_2=”off” parallax_method_2=”off” column_padding_mobile=”on” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_title title=”on” meta=”on” author=”on” date=”on” categories=”on” comments=”on” featured_image=”on” featured_placement=”below” parallax_effect=”on” parallax_method=”on” text_orientation=”left” text_color=”dark” text_background=”off” text_bg_color=”rgba(255,255,255,0.9)” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” title_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” date_format=”d F Y” /][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.71″]

Beste

De zomer is al weer bijna voorbij.  Ik was in Georgië waar ik heb meegewerkt aan de Summerschool en vervolgens mijn vakantie heb doorgebracht. Het was een indrukwekkende ervaring. De Summerschool daar bestaat niet alleen uit lezingen maar ook uit klinische workshops.

Ik hoop dat we op onze Summer University ook meer klinisch getinte onderdelen kunnen inbrengen in de toekomst. Wij hebben al veel ideeën voor de Summer University in 2018. Al weer de 5e. Een jubileum!

Leonie Mak brengt voor ons de Summer University onder de aandacht op Facebook en via Facebook ook op universiteiten en elders. We zoeken nog een Vlaamse student die dit kan doen in België. Voor meer info leoniepaulinemak@gmail.com.

 

Graag je aandacht voor:

De collegereeks voor studenten die vanaf 4 oktober gegeven wordt op woensdagavond van 19.30-21.30 in Amsterdam. De colleges worden aangeboden in blokken zodat er continuïteit is in het programma, onderwerpen uitgediept kunnen worden en er gelegenheid is voor casuïstiek en eigen inbreng van studenten. De blokken kunnen ook afzonderlijk worden gevolgd. Aan het eind van ieder blok krijgen studenten een certificaat van deelname en mogelijk kunnen er colloquium-punten aan worden toegekend. Docenten zijn Marc Hamburger, Leontine Brameijer en ondergetekende. Zie www.collegepsychoanalyse.nl.

Psychoanalyse en strips op 5, 7 en 8 oktober in Haarlem met een tentoonstelling van objecten uit de werkkamer van Freud, lezingen en workshops: analytisch tekenen, schrijven op muziek etc etc. Zie www.100jaarpsychoanalyse.nl.

 

Zie verder onze website voor info over:

Een symposium op 13 oktober in Duffel over Het Symbolisch Bewustzijn.

Een symposium op 14 oktober in Kortenberg over André Green.

 

Hartelijke groet, mede namens Marc, Hansa en Muriel,

Sylvia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]