Nieuwsbrief maart 2018

door | 14 maart 2018 | Nieuwsbrieven | 1 reactie

Beste

Heb je de filmpjes al gezien? Ze zijn beslist de moeite waard! psychoanalysesummer.nl/blog/video/ Dit project is tot stand gekomen dankzij Maarten Schmitz, Leonie Mak en Meike van Dam, leden van onze Denktank.

Er staat weer een nieuwe column van Sabine op onze website, zie psychoanalysesummer.nl/columns/. Een openhartige column, waar je desalniettemin gerust op mag reageren.

Gedurende de Summer University geven wij ook altijd informatie over de opleiding tot analyticus. Deze bijeenkomst, dit jaar op woensdag 4 juli, is voor iedereen toegankelijk, dus ook als je niet van plan bent de opleiding te gaan volgen. Mocht je al wat serieuzere plannen hebben, dan is de informatiebijeenkomst die op 11 april a.s. georganiseerd wordt door de NPaV, iets voor jou. Zie psychoanalysesummer.nl/blog/evenementen/

Het nieuwste boek van de reeks Psychoanalytisch Actueel, waar ik al vaker naar heb verwezen, is bijzonder. In Een psychotherapeutische praktijk in 7 premissen en 77 portretten van Mark Kinet, worden pati├źnten aan het woord gelaten. Ze vertellen over hun leven en over de behandeling die zij volgden. Zie psychoanalysesummer.nl/blog/literatuur/

Vriendelijke groet, Sylvia

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Om het laatste nieuws omtrent de Summer University Psychoanalyse te ontvangen kun je hieronder je e-mailadres registreren.

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Bericht delen

Deel dit bericht met je vrienden!